China Pressurized Bottle Automatic Sticker Applicator , 550kg Auto Labeling Machine supplier
Katrangan Produk Rinci

Jinis:Lem Panas Cair lan Mesin Aplikasi Labeling Bopp Kanggo Adhesive BotolKonsumsi Gas:4-6kgs / Min
Ukuran (L * W * H):1600mm * 1100mm * 1200 MmBobot Bersih:550kg
Rato Superscript:≥99,8%Lim:Perekat Resin Fenolol sing larut ing banyu

Paste and wet glue labeling machine for pressurized bottle automatic

Aplikator Stiker Otomatis Botol Tekanan, Mesin Labeling Otomatis 550kg

Layanan Kita

1. Nawakake sulusi label profesional miturut syarat label tartamtu.

2. Nyedhiyakake peralatan label sing apik sawise pesen.

3. Coba coba supaya wektu pangiriman luwih cekak kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

4. Nyedhiyakake dhukungan teknis gratis seumur hidup sawise sampeyan nampa peralatan.

Parameter Teknis

JenengLem panas nyawiji lan mesin aplikasi label bopp kanggo adesif botol
Kapasitas (BPM)40-100
Diameter botol30-110 mm
Ukuran label (L * H)50-330—40-150 mm
Kesalahan vertikal± 1
Tingkat label≥99,8%
Pasokan listrik380V telung tahap, 50HZ
Tenaga motor1.0KW
Konsumsi bensin4-6kgs / Min
LimPerekat resin fenolik sing larut ing banyu
Bobot net350KG

FAQ

1. Apa jinis peralatan label sampeyan?

Pelanggan sing dihormati, kita duwe peralatan label otomatis lan semi-otomatis kanggo kontainer bunder lan permukaan sing rata.

Sawetara model kanggo siji label lan liyane kanggo rong label utawa malah liyane. Lan kita bisa ngrancang peralatan miturut kahanan label tartamtu.

Mangkono, pls bebas menehi saran labeling, bakal menehi solusi label sing marem.

2. Apa bisa nambah peralatan coding kanggo nyithak tanggal lan nomer Ora?

Ya, sampeyan bisa milih nambah peralatan coding kanggo nyithak huruf lan Ora.

Iki cap panas lan bisa nyithak paling telung baris.

3. Apa informasi sing kudu diwenehake kanggo mriksa model sing cocog?

Pls kirim gambar kontainer lan label sampeyan, uga wadhah lan ukuran label.

Pls uga ngandhani apa jinis label sing digunakake, yen bisa. (Kanggo conto, perekat dhewe, bisa lem, lem panas, lsp. Apa label kasebut ana gulung utawa potongan.)

Banjur, sampeyan bakal ngidini sampeyan mriksa model sing cocog.

Tag: mesin aplikator stiker, mesin label perekat dhewe