Mesin Aplikator Label Botol Kacepetan Otomatis Kanggo Adesif Diri
Katrangan Produk Rinci

Jeneng Produk:Automatic High Speed Used Mt-50 Bottle Round Bottle Labeling Machine For Self AdhesiveUkuran Mesin:2000x (L) x1100 (W) x1300 (H) mm
Kacepetan Output:20-200 pcs / minCocog Diameter Botol:30-120mm
Label Dhuwur:15-140mmPanjang Label:25-300mm
Sumber Daya:220V 1.5HP 50 / 60HZ

automatic high speed used mt-50 bottle round bottle labeling machine for self adhesive

FAQ

1. Apa jinis mesin label sampeyan?

Pelanggan sing dihormati, kita duwe mesin label otomatis lan semi-otomatis kanggo kontainer bunder lan permukaan sing rata.

Sawetara model kanggo siji label lan liyane kanggo rong label utawa malah liyane. Lan kita bisa ngrancang mesin miturut kahanan label tartamtu.

Mangkono, pls bebas menehi saran labeling, bakal menehi solusi label sing marem.

2. Apa bisa nambah mesin coding kanggo nyithak tanggal lan nomer Ora?

Ya, sampeyan bisa milih kanggo nambah mesin coding kanggo nyithak huruf lan Ora.

Iki cap panas lan bisa nyithak paling telung baris.

3. Apa informasi sing kudu diwenehake kanggo mriksa model sing cocog?

Pls kirim gambar kontainer lan label sampeyan, uga wadhah lan ukuran label.

Pls uga ngandhani apa jinis label sing digunakake, yen bisa. (Kanggo conto, perekat dhewe, bisa lem, lem panas, lsp. Apa label kasebut ana gulung utawa potongan.)

Banjur, sampeyan bakal ngidini sampeyan mriksa model sing cocog.

Fitur

OperasiSistem kontrol PLC nggawe mesin label bisa gampang dioperasikake
MateriAwak utama mesin label minangka bahan saka stainless steel SUS304
KonfigurasiMesin label kita nganggo bagean merek Jepang, Jerman, Amerika, Korea utawa Taiwan sing kondhang
KeluwesanKlien bisa milih nambah printer lan mesin kode; bisa milih nyambung karo converyer utawa ora.

Parameter Teknis

Jenengautomatic high speed used mt-50 bottle round bottle labeling machine for self adhesive
Kacepetan Labeling20-50 pcs / min
Dhuwur Objek30-200mm
Kekandelan Objek30-900mm
Dhuwur Label15-180mm
Dawane Label25-300mm
Label Roller Nang Diameter76mm
Label Roller Diameter njaba300mm
Akurasi Labeling± 0,5mm
Pasokan Daya220V 50 / 60HZ 0.2KW
Konsumsi Gas Printer5Kg / m2 (yen nambah mesin coding)
Ukuran Mesin Labeling570 (L) × 250 (W) × 500 (H) mm
Bobot Mesin Labeling25kg

Layanan Kita

1. Nawakake sulusi label profesional miturut syarat label tartamtu.

2. Nyedhiyakake mesin label kualitas tinggi sawise nggawe pesanan.

3. Coba coba supaya wektu pangiriman luwih cekak kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

4. Nyedhiyakake dhukungan teknis gratis seumur hidup sawise sampeyan nampa mesin.

Tag: mesin aplikator stiker, mesin stiker label