China Hot Melt Bopp / Wet Glue Automatic Flat Label Applicator For Bottles CE Certificate supplier
Katrangan Produk Rinci

Jinis:Hot Melt Bopp And Wet Glue Labeling Applicator Machine For BottlesKonsumsi Gas:4-6kgs / Min
Kapasitas (BPM):60-100 / MINKesalahan Vertikal:± 1mm
Ukuran (L * W * H):1600mm * 1100mm * 1200 MmBobot Bersih:550kg
Rato Superscript:≥99,8%Layanan:Insinyur Kasedhiya Kanggo Nglayani Mesin ing Luar Negeri

Hot melt bopp and wet glue labeling applicator machine for bottles

Lamaran

Hot melt bopp and wet glue labeling applicator machine for bottles is designed for round bottle labeling. It is suitable for all kinds of cylindrical objects.

Parameter Teknis

JenengHot melt bopp and wet glue labeling applicator machine for bottles
Kapasitas (BPM)40-100
Diameter botol30-110 mm
Ukuran label (L * H)50-330—40-150 mm
Kesalahan vertikal± 1
Tingkat label≥99,8%
Pasokan listrik380V telung tahap, 50HZ
Tenaga motor1.0KW
Konsumsi bensin4-6kgs / Min
LimPerekat resin fenolik sing larut ing banyu
Bobot net350KG

Layanan Kita

1. Nawakake sulusi label profesional miturut syarat label tartamtu.

2. Nyedhiyakake peralatan label sing apik sawise pesen.

3. Coba coba supaya wektu pangiriman luwih cekak kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

4. Nyedhiyakake dhukungan teknis gratis seumur hidup sawise sampeyan nampa peralatan.

 

FAQ1.What kind of labeling equipment do you have?Pelanggan sing dihormati, kita duwe peralatan label otomatis lan semi-otomatis kanggo kontainer bunder lan permukaan sing rata.

Sawetara model kanggo siji label lan liyane kanggo rong label utawa malah liyane. Lan kita bisa ngrancang peralatan miturut kahanan label tartamtu.

Mangkono, pls bebas menehi saran labeling, bakal menehi solusi label sing marem.

2.Could we add coding equipment to print date and lot No.?Ya, sampeyan bisa milih nambah peralatan coding kanggo nyithak huruf lan Ora.

Iki cap panas lan bisa nyithak paling telung baris.

3.Apa informasi sing kudu diwenehake kanggo mriksa model sing cocog?Pls kirim gambar kontainer lan label sampeyan, uga wadhah lan ukuran label.

Pls uga ngandhani apa jinis label sing digunakake, yen bisa. (Kanggo conto, perekat dhewe, bisa lem, lem panas, lsp. Apa label kasebut ana gulung utawa potongan.)

Banjur, sampeyan bakal ngidini sampeyan mriksa model sing cocog.

Operasi

Sawise mesin label bisa digunakake, rod label ora nemplek adhesive dhisik, banjur label transfer kothak label menyang rod label, sawise muter, label bakal di sedot menyang sabuk vakum liwat nyedhot vakum, banjur label bakal dipasang ing botol.

Tag: mesin aplikator stiker, mesin label perekat dhewe