China 1-50m/min Speed Top Label Applicator Equipment For Flat Surfaces supplier
Katrangan Produk Rinci

Aplikasi:Label Ing Ndhuwur ProdukBahan Label:Label Adesif
Jenis Didhukung:PneumatikKacepetan Produksi:1-50m / menit
Akurasi:± 1mmLabel Dhuwur Max .:130mm
Bobot mesin:180KGSistem Daya:220V 50HZ 1500W

1-50m/min Speed Top Label Applicator Equipment For Flat Surfaces

Parameter Teknis

Kacepetan produksi1-50m / menit
Akurasi label± 1mm
Lebar maksimal label130mm
Dhiameter jero kertas76.2mm
Label nggulung diameteripun njaba330mm
Ukuran garis gedheL2000 × W700 × 1400mm
Bobot180KG
Nggunakake kekuwatan220V 50HZ 1500W
Dhiameter botol10-300mm

Karakteristik Produk

1 ,It’s available to label on top,especially to one label from top to both sides of products,the perfect design and the advanced controlling and checking system guarantee it is labeled speedily and precisely.The advanced andkind human interface,interface freely and the on-line helping system make it easy to operate.

2, Motor servis presisi tinggi sing misuwur nyebabake sirah label lan kontrol kanggo ngirim label

Kopling sing dipisahake nggawe galur luwih imbang. Iki menehi label sing akurat

3 , The controlling system adopts SIMEMS and famous panel,the machine interface can be operated in Chinese and English

4, trep kanggo nyetel sirah label, kacepetan label kanthi otomatis diselarasake karo kacepetan conveyor kanggo mesthekake labeling sing tepat.

Aplikasi

masang label adesif dhewe ing sisih ndhuwur kothak utawa karton utawa jar

Sampel label kanggo referensi

1-50m/min Speed Top Label Applicator Equipment For Flat Surfaces

FAQ

1. P: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

A: Kita minangka pabrikan sing duwe pengalaman luwih saka 16 taun.

2. P: Apa syarat pembayaran?

A: T / T, setoran 30% lan saldo 70% sadurunge dikirim.

3. P: Kepiye supaya pesen?

A: Sampeyan bisa ngirim priksaan, banjur bisa ngonfirmasi rinciane liwat email utawa telpon.

4. P: Pinten angkutanipun angkutan?

A: The freight depends on the weight and size,also the destination port

Bisnis kita nyakup macem-macem pasar ing saindenging jagad, ing pirang-pirang bidang kanthi kinerja produk sing apik banget.

Tag: flat surface labeling machine, flat surface label applicator