Mesin Labeling Stiker Botol Bunder Kacepetan Dhuwur Kanggo Kontainer sing Ora Ireng
Katrangan Produk Rinci

Jinis:Double Side High Speed Adhesive Or Sticker Round Bottle Labeling Machine For AutomaticLayanan:Bisa Disesuaikan Mesin Labeling Botol Persegi Otomatis lan Babak
Fungsi:Label Stiker AhesiveBahan:Baja tahan karat
Model:Mesin Label Botol JHBS MiniJinis Botol:Jar Labeler Botol Babak Otomatis
Aplikasi:Kanggo Kabeh Jenis Wadah Biasa lan Ora Ireng

double side high speed adhesive or sticker round bottle labeling machine for automatic

double side high speed adhesive or sticker round bottle labeling machine for automatic is suitable for all kinds regular and regular containers, flat surface or round bottles, especially ideal for flat surface and squarcontainers.

Parameter Teknis:

Name : double side high speed adhesive or sticker round bottle labeling machine for automatic
Kacepetan Labeling: 60-350 pcs / min
Dhuwur Obyek: 30-350mm
Kandhel obyek: 20-120mm
Dhuwur Label: 5-180mm
Dawane Label: 25-300mm
Roller Label Nang Diameter: 76mm
Label Roller Outside Diameter: 420mm
Akurasi Labeling: ± 1mm
Pasokan Daya: 220V 50 / 60HZ 3.5KW
Konsumsi Gas Printer: 5Kg / m2 (yen nambah mesin coding)
Ukuran Mesin Labeling: 2800 (L) × 1650 (W) × 1500 (H) mm
Bobot Mesin Labeling: 180kg

Kemasan & Pengiriman

  • Pelabuhan: Shanghai
  • Rincian kemasan: pengepakan ekspor kasus kayu
  • Rincian pangiriman: Biasane 12-15 dina sawise nampa pembayaran

Fitur:

OperasiSistem kontrol PLC nggawe mesin label bisa gampang dioperasikake
MateriAwak utama mesin label minangka bahan saka stainless steel SUS304
KonfigurasiMesin label kita nganggo bagean merek Jepang, Jerman, Amerika, Korea utawa Taiwan sing kondhang
KeluwesanKlien bisa milih nambah printer lan mesin kode; bisa milih nyambung karo converyer utawa ora.

Layanan Kita

. Menehi sulusi label profesional miturut syarat label tartamtu.

. Nyedhiyakake mesin label kualitas tinggi sawise nggawe pesanan.

. Coba wenehana wektu pangiriman supaya cekak kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

. Nyedhiyakake dhukungan teknis gratis sajrone sampeyan nampa mesin.

Mesin Labeling Stiker Botol Bunder Kacepetan Dhuwur Kanggo Kontainer sing Ora Ireng

Tag: mesin labeler otomatis, peralatan aplikator label