China Electric Drive Top Labeling Machine , Self Adhesive Sticker Labeling Machine supplier
Katrangan Produk Rinci

Jinis label:Stiker / Adhesvie TimerDrive:Listrik
Kacepetan label:1-50m / menitPrecision Labeling:± 1mm
Label Dhuwur Max .:100mmBobot peralatan:180KG
Tegangan:220V 50HZ 1500WBahan Mesin:SS304 Lan Aluminium Miturut Perawatan Anode

Mesin Label Top Drive Listrik, Mesin Label Stiker Perekat Diri

Parameter Teknis

Kacepetan produksi1-50m / menit
Akurasi label± 1mm
Lebar maksimal label130mm
Label diameter tengah76.2mm
Label diameter njaba330mm
Ukuran garis gedheL2000 × W700 × 1400mm
Bobot180KG
Nggunakake kekuwatan220V 50HZ 1500W
Dhiameter botol10-200mm

Karakteristik Produk

1, Mesin nganggo feeder, bisa misahake produk siji-siji banjur menehi label

2, Motor servis presisi tinggi sing misuwur nyebabake sirah label lan kontrol kanggo ngirim label

Kopling sing dipisahake nggawe galur luwih imbang. Iki menehi label sing akurat

3, Sistem pengendali nggunakake SIMEMS lan panel sing misuwur, antarmuka manungsa bisa dioperasikake ing basa Cina lan Inggris

4, trep kanggo nyetel sirah label, kacepetan label kanthi otomatis diselarasake karo kacepetan conveyor kanggo mesthekake labeling sing tepat.

5, Nggunakake conveyor jinis sabuk, cocog kanggo produk 200mm lebar

Machine instruction

1 , The machine is called paging labeling machine ,including one labeling head ,one paging conveyor belt ,one box in 304 SS.

2 , Action illustration of the labeling machine : People put the card deck or plastic bag into the paging conveyor belt located place,the product diverge one product roll into the conveyor automatically by paging machine,Product electric eye of the labeling machine detect the product come over ,then start to labeling ,after finishing the labeling ,inflow to gunk

Lamaran

1 , suit for the paging labeling of the unspread carton ,and plastic bag etc.

2 ,The main labeling machine use the advanced stainless steel and aluminium by anode treatment ,main accessories adopt the original and imported packaging ,Warranty one year.

Organisasi label

1 , Labeling head 6-dimensional space adjustment, the angle can be adjusted labeling, easy to paste all kinds of special products.

2 , Elastic or flexible scraper brush, sponge roller extrusion without power, to ensure smooth labeling;

3 , Machine used to strengthen the rigidity of the mechanical structure design, simple, stable.

Botol

Mesin Label Top Drive Listrik, Mesin Label Stiker Perekat Diri

Tag: aplikator label ndhuwur, aplikator label permukaan rata