Mesin Label Anggur Servo Motor Otomatis
Katrangan Produk Rinci

Elemen Listrik:Motor ServoJumlah:5000-8000B / H
Akurasi Labeling:± 1mmDhiameter / jembaré botol:30-110mm Kandel≥30mm Dhuwur≤500mm
Label Inner Diameter:76.2mmLabel Diameter njaba:330mm

Automatic Wine Labeling Machine 5000-8000 B/H Quantity Servo Motor

Katrangan

1, motor Servo kanggo mesin utama, kontrol loop tertutup, ngatasi posisi presisi dhuwur lan presisi tinggi.

2 ,Suitable for square/flat products double-sided or single-sided labeling.

3 ,Sextuple-space labeling head adjustment, with flexible adjusting performance, various precise labeling adjustment can be finished in few minutes.

4 , Special design machine structure, ensure correct positioning for labeled products and precise labeling.

5 , The machinecan randomly adjust the label direction, not like the normal spring pressing which lets the labels go randomly.Adjustable pressure between driving rod and pressing roll.

6 , Keep the label in tension and well avoid broken labels caused by liner mold damage.Dual pressing roll structure for the labeling head,and the sectional type clutch makes the tension more balanced.

7 ,Workers can operate the machine after a few trainings.

8 ,Advanced man-machine control system, with data storage and malfunction alarm function.

9 ,The connection between pressure belt and main machine gear ensures the absolute synchronization for the two conveying belt without any adjustment.

10 ,Round bottle/square bottles multi-sided labeling device can be added according to customer’s requirement, fulfill flat bottles labeling, round bottles circle-labeling, round bottles positional-labeling machine square bottles multi-sided labeling.

Layanan kita

1, Mesin kasebut diproduksi dening para profesional.

2, Mesin kanthi inspeksi ketat sadurunge ora disimpen.

3, Themachine nggunakake elemen listrik sing apik.

4, Komitmen layanan sawise adol: sawise sewulan, 3 wulan ... kita bakal bali ngunjungi telpon utawa mail.

5, Wektu garansi setaun: Sajrone periode Garansi, yen nggunakake sheet instruksi, ana produk sing rusak utawa rusak, kita bakal nawakake layanan ndandani kanthi gratis utawa ngganti kanthi gratis, nanging klien mbayar ongkos kirim saka China menyang lokal papan Yen perlu insinyur kanggo nulungi, klien kudu mbayar muatan saka plancongan-plancongan.

6, Saliyane dina garansi, kita terus nyedhiyakake layanan perawatan seumur hidup

Layanan Instalasi

1, Layanan Instalasi kasedhiya kanthi kabeh tuku mesin anyar. Kita bakal nyedhiyakake

2, teknis ngerti carane transisi lancar lan dhukungan kanggo nginstal, debugging, operasi mesin, bakal nuduhake sampeyan carane nggunakake mesin iki kanthi apik.

Kaluwihan

1, Bisa digunakake kanthi mandiri utawa integrasi larik lan cocog karo kacepetan peralatan ngisi.

2, Labeling tanpa kisut, ora ana gelembung

3, Operasi mesin gampang banget, gampang dingerteni

4, Label ngarep lan mburi nggawe roller label sing kapisah

5, Nalika botol teka, sensor bisa ngrasakake botol lan menehi label botol kanthi otomatis

Parameter Teknis

Efisiensi produksi45m / menit
Akurasi label± 1mm
Lebar maksimal label190mm (bisa diangkat miturut sarat)
Dhiameter / jembaré botol30-110mm Kandel≥ Dhuwur 30mm≤500mm
Label diameter tengah76.2mm
Label nggulung diameteripun njabaMax330mm
Ukuran garis mesinL3048 × W1700 × 1500mm
Bobot580KG

Rincian

Automatic Wine Labeling Machine 5000-8000 B/H Quantity Servo Motor

 

Tag: aplikator label anggur, mesin label botol bir