Peralatan Mesin Labeling Botol Minuman Botol Minuman Alkohol
Katrangan Produk Rinci

Producing Efficiency:45m / menitPrecision:± 1mm
Label Max Width:190mmLabel Inner Diameter:76.2mm
Label Diameter njaba:330mmUsed:Digunakake kanthi wiyar

Alcoholic Beverage Round Bottles Sticker Labeling Machine Equipment

Karakteristik Produk

1, Mesin kasebut ditrapake kanggo label botol silinder kanggo bahan kimia, omben-omben, obat-obatan, lsp.

2, Mesin kasebut nggunakake struktur khusus nyopir udara lan roller label kanthi akurasi label sing dhuwur.

3, Mesin kasebut khusus ditrapake kanggo label bunder kanggo botol bunder amba, akurasi ulangan sing dhuwur, tanpa kandung kemih, kanthi desain khusus, ora prelu struktur botol sing beda supaya sistem dadi luwih gampang, efisiensi sing luwih dhuwur.

4, Rentang label ditambahi amarga motor servo tenaga hign. Ngatasi masalah umum amarga kekuwatan sing ora cukup.

5, Mesin kasebut nggunakake teknologi paten perusahaan. Label sing ora akurat diilangi amarga struktur telung rol sing bisa nemokake posisi label kanthi otomatis.

6, Bisa dipilih kanggo menehi label siji utawa rong lembar, lan bisa menehi label botol cairan tangan sing wisuh ing ngarep lan mburi ing wektu sing padha.

7, Sistem antarmuka manungsa sing canggih, sistem pitulung online, komunikasi kanthi mesin manungsa, gampang dioperasikake dadi buruh bisa ngoperake mesin kasebut sajrone pirang-pirang jam.

Parameter Teknis

Kacepetan produksi45m / menit
Akurasi label± 1mm
Lebar maksimal label190mm
Dhiameter botol30-100mm
Label diameter tengah76.2mm
Label diameter njabaMax330mm
Ukuran garis gedheL2000 × W700 × 1400mm
Sumber udara4-6KG 30L / MIn
Nggunakake kekuwatan220V 50HZ 1200W

Lamaran

1, Mesin kasebut ditrapake kanggo Industri Bahan Kimia lan Panganan Saben Dina.

2, Lebar maksimal label 190mm (bisa diangkat miturut sarat)

3, Dhiameter botol: 30-100mm, Diameter njero label yaiku 76.2mm, diameter njaba maksimal 330mm.

4, pompa tekanan udara sumber udara yaiku 4-6KG, udakara 30L / MIn.

Kaluwihan

1, Umume komponen digawe nganggo aluminium, nglereni bobot lan nglereni biaya transportasi.

2, Kacepetan maksimal produksi udakara 45m / menit. Akurasi label yaiku ± 1mm.

3 ,Customized of the machine’s Using power,dimension,Weight.

Samples of client

Alcoholic Beverage Round Bottle Sticker Labeling Machine Equipment 45m/min

Tag: mesin label botol pet, bungkus aplikator label