10ml-100ml Mesin Label Botol Anggur Kanggo 220v
Katrangan Produk Rinci

Kauntungan:Kacepetan DhuwurKacepetan Labeling:60-200 pcs / min
Fungsi:Label Stiker AhesiveModel:Mesin Label Botol JHBS Mini
Jinis Botol:Jar Labeler Botol Babak Otomatis

10ml-100ml wine bottle labelling machine for 220V 1.5HP 50/60HZ one side automatic

Aplikasi:

10ml-100ml wine bottle labelling machine for 220V 1.5HP 50/60HZ one side automatic is suitable for all kinds regular and regular containers, flat surface or round bottles, especially ideal for flat surface and squarcontainers.

Fitur:

OperasiSistem kontrol PLC nggawe mesin label bisa gampang dioperasikake
MateriAwak utama mesin label minangka bahan saka stainless steel SUS304
KonfigurasiMesin label kita nganggo bagean merek Jepang, Jerman, Amerika, Korea utawa Taiwan sing kondhang
KeluwesanKlien bisa milih nambah printer lan mesin kode; bisa milih nyambung karo converyer utawa ora.

Parameter Teknis:

Jeneng: Mesin stiker label tabung lan botol banyu kanthi otomatis
Kacepetan Labeling: 60-350 pcs / min
Dhuwur Obyek: 30-350mm
Kandhel obyek: 20-120mm
Dhuwur Label: 5-180mm
Dawane Label: 25-300mm
Roller Label Nang Diameter: 76mm
Label Roller Outside Diameter: 420mm
Akurasi Labeling: ± 1mm
Pasokan Daya: 220V 50 / 60HZ 3.5KW
Konsumsi Gas Printer: 5Kg / m2 (yen nambah mesin coding)
Ukuran Mesin Labeling: 2800 (L) × 1650 (W) × 1500 (H) mm
Bobot Mesin Labeling: 180kg

FAQ

1. Apa jinis mesin label sampeyan?

Pelanggan sing dihormati, kita duwe mesin label otomatis lan semi-otomatis kanggo kontainer bunder lan permukaan sing rata.

Sawetara model kanggo siji label lan liyane kanggo rong label utawa malah liyane. Lan kita bisa ngrancang mesin miturut kahanan label tartamtu.

Mangkono, pls bebas menehi saran labeling, bakal menehi solusi label sing marem.

2. Apa bisa nambah mesin coding kanggo nyithak tanggal lan nomer Ora?

Ya, sampeyan bisa milih kanggo nambah mesin coding kanggo nyithak huruf lan Ora.

Iki cap panas lan bisa nyithak paling telung baris.

3. Apa informasi sing kudu diwenehake kanggo mriksa model sing cocog?

Pls kirim gambar kontainer lan label sampeyan, uga wadhah lan ukuran label.

Pls uga ngandhani apa jinis label sing digunakake, yen bisa. (Kanggo conto, perekat dhewe, bisa lem, lem panas, lsp. Apa label kasebut ana gulung utawa potongan.)

Banjur, sampeyan bakal ngidini sampeyan mriksa model sing cocog.

Tag: mesin aplikator label botol, mesin label botol kaca